Skip to main content

Ny dressurstjerne til Dufour

Vividus er navnet på Cathrine Dufours nye dressurtalent. Sammen med Rasmine Laudrup har hun købt halvdelen af vallakken af Louise Zinglersen.
| admin

Lyder kombinationen Zinglersen/Dufour velkendt i dine ører, så er det måske fordi, at familien Zinglersen stiller OL-hesten Bohemian til rådighed for Cathrine Dufour.

Og det samarbejde fortsættes nu med den unge vallak Vividus, der fylder syv år i 2022.

Læs mere om Bohemian

På Instagram afslører Cathrine Dufour nemlig, at hun har erhvervet sig en andel af den talentfulde hest:

“Jeg er glad for at kunne meddele, at Rasmine Laudrup og jeg købte halvdelen af ham, så nu ejer vi ham sammen med familien Zinglersen.”

I weekenden debuterede Dufour og Vividus – ekvipagen stillede til start til et C-stævne i Helsinge.

“Jeg er så stolt af Vividus, som var en absolut stjerne i dag! Første stævne sammen og jeg kan ikke huske hvornår jeg har haft sådan en sej hest. Han så ingen spøgelser eller noget, bare wauw!!

Små ting her og der og han har stadig brug for mere balance, men gooooosh jeg elskede at ride ham på banen. Første sejr i dagens MB0 med 74,6%!”

Cathrine er ikke den eneste, der er glad for setuppet omkring Vividus.

Louise Zinglersen siger til Zibrasport Equest:

“Vividus er en meget snaksaglig og på ingen måde genert hest.

Han elsker at vise sig frem og er bare total cool. Han fanger tingene i sin læringsproces helt vildt hurtigt, og er meget villig til at lære.

Det gør ham super at arbejde med og han giver en fed fornemmelse. Fremtiden med ham vil tiden vise. Som det er nu er Cathrine igang med at uddanne ham og vi glæder os til at komme ud og vise ham frem.”

Artiklen fortsætter herunder

Cathrine og Vividus i Helsinge i januar 2022:

Vividus’ vej til Dufour

Selv om Vividus stadig er en ung herre, så har han allerede skabt flotte resultater på dressurbanen.

Den svenske varmblod, efter ZALADIN MI – DON CHARLY, blev som føl solgt til Blue Hors. I 2020 optrådte den dengang femårige gangmaskine første gang til et stævne – under Blue Hors-talentrytteren Anders Hoeck.

I løbet af sæsonen fik parret flotte resultater over 70 %, og ved mellemrunden i PAVO og DRF Champ. for ungheste scorede de 8.660, hvilket rakte til en tredjeplads.

Eurodressage kunne i november 2021 berette, at Louise Zinglersen havde købt Vividus – og Cathrine Dufour skulle stå for uddannelsen af svedfuksen. Et arbejde der altså er kommet godt i gang allerede.