Skip to main content

OL-datoerne i 2021 er på plads

Næsten præcis et år senere end oprindeligt planlagt kommer OL i Tokyo til at finde sted. De nye datoer for OL og PL er netop blevet offentliggjort.
| admin

24. juli 2020 var den magiske dato for verdens bedste sportsudøvere, indtil coronavirussen fik sat en stopper for sommerens planlagte OL.

I sidste uge besluttede Den Internationale Olympiske Komité (IOC) og de japanske arrangører at udskyde den store sportsbegivenhed til 2021, men allerede nu er de klar med den præcise dato.

23. juli til 8. august 2021

De datoer giver sundhedsmyndighederne og alle involverede i organisationen af ​​legene den maksimale tid til at håndtere alle usikkerhederne som følge af COVID-19-pandemien.
De nye datoer, nøjagtigt et år efter dem, der oprindeligt var planlagt til 2020 (24. juli til 9. august 2020 og Paralympiske lege 25. august til 6. september 2020), har også den ekstra fordel, at udsættelsen vil forstyrre den internationale sportskalender så lidt som muligt. Derudover giver det tilstrækkelig tid til at afslutte kvalificeringsprocessen, lyder det i den netop udsendte pressemeddelelse.

Læs mere om OL her.