Skip to main content

OL guldvinder skadet efter styrt

Den Olympiske guldvinder i springning Ben Maher (GBR) er sat ud af spillet på ubestemt tid efter et styrt.
| admin

Ben Mahers, 38 år utrolige liv er bygget på talent, ambitioner og evnen til at håndtere presset og om at få det bedste ud af den mest fantastiske hest i verden. Mahers sejr i Tokyo gav Storbritannien deres femte OL-medalje i ridesporten ved disse lege, det samme antal, som de opnåede på hjemmebanen i London i 2012, hvor Maher var på det guldvindende hold.

Ben Maher er i øjeblikket til stævner i Wellington, Florida og han skriver på sin Instagram: På grund af et styrt i sidste uge, holder jeg en uforudset ferie. Jeg sætter pris på alle de venlige beskeder. Jeg vil holde jer opdateret under min rekonvalescens, og håber snart at være tilbage!

Opereret i ryggen

Foruden de mange timer Ben har brugt i sadlen, har han også tilbragt enorme mængder tid i gymnastiksalen/fitnesscenter. For efter rygoperation i 2020 var restitution og fitness nøglen til hans olympiske drøm. Han forklarede efter OL: “Jeg føler mig yngre, end jeg sandsynligvis er. Dette er mine fjerde olympiske lege, og det gør mig til den ældste på holdet her. Jeg tror ikke, at min karriere nogensinde har været i fare. Det var en planlagt operation, jeg havde et fantastisk team af læger. Jeg var i gymnastiksalen i næsten 12 uger med en fyr ved navn Ed i Amerika. 

Læs mere: Pumper jern og vinder guld