Skip to main content

Regnen standsede Linnea – hun fuldførte og fører DM

Det er fortsat Linnea Ericsson-Carey som fører det danske seniormesterskab, knebent foran Lars Nørgaard Pedersen og Kristian Skovrider
| admin

I første finalerunde af det danske seniormesterskab præsenteret af Jyske Bank er det fortsat Linnea Ericsson-Carey og Singular ls La Silla som fører efter et fejlfrit ridt i dag. Regnen silede ned over flere af rytterne, men da Linnea red på banen som den sidste i første finalerunde, så åbnede himmelens sluser sig og regnen væltede ned over stævnepladsen. Dommer Jens Hellmers kaldte Linnea til dommertårnet og gav hende mulighed for at vente med sin start til den værste regn var overstået. Det takkede hun ja til. Hun meldte sig klar, da regnen stilnede af, og sprang fejlfrit og dermed har hun holdt sin førsteplads inden den afgørende finalerunde.

Kristian Skovrider har redet sig ind i medaljekampen med et fejlfrit ridt. Foto: Zibrasport Equest

Omrokeringer i toppen

Berider Kristian Skovrider red sig ind på en mulig medaljeplads, efter et sikkert, fejlfrit ridt på Now And Ever. Inden finalen ligger han med 2,60 fejl på tredjepladsen. Lars Bak Andersen, der kom til finalen netop på tredjepladsen med Calvin fik fejl på næstsidste forhindring, og dertil kom en tidsfejl, så han nu er nr. 4 med 5,96 fejl.

Den regerende mester Lars Nørgaard Pedersen og Bøgegårdens Gladiola udløste et bragende bifald fra publikum, da han igen styrede avlshingsten sikkert gennem banen, med en enkelt tidsfejl, så de nu fastholder andenpladsen med 1,91 fejl.

Den regerende mester Lars Nærgaard Pedersen fik en enkelt tidsfejl på Bøgegården Gladiola. Foto: Zibrasport Equest

Det er Linnea Ericsson-Carey som fastholder førstepladsen med 1,0 fejl. Dermed er mesterskabet fortsat vidt åbent. Linne kan ikke tåle en tidsfejl til Lars Nørgaard Pedersen. Banen bliver forhøjet og forkortet inden den afgørende runde.

Start- og resultatlister