Skip to main content

Se med torsdag til søndag fra DM i dressur

Zibrasport Equest streamer fra DM i dressur den 2.-5. juni 2022. Glæd jer til DM for senior og U25, DM i Paradressur og Bundgaard Byg X Trolle Cup samt følauktion og UVM-udtagelse.
| admin

Helgstrand Event afholder DM i dressur 2022 præsenteret af Mustang Trailers (CDI+CDN) i weekenden, der kommer.

Læs mere: Auktion under DM i dressur: Se følkollektionen her

Allerede torsdag tænder vi livesignalet fra Uggerhalne, så du kan følge alle de spændende klasser, der inkluderer DM for senior og U25, DM i Paradressur og Bundgaard Byg X Trolle Cup (2. kval.), UVM-udtagelse og følauktion.

SE MED

I DM for seniorer er der pt. 33 ekvipager meldt til start. Heriblandt Cathrine Dufour og Vamos Amigos, Nanna Skodborg Merrald på Blue Hors Zack og den yngre Zirrus, Anne-Mette Strandby Hansen og Hesselhøj Donkey Boy, Andreas Helgstrand og Queensparks Wendy samt Anna Zibrandtsen på Quel Filou og Detroit.

Læs også: Anna Zibrandtsens Detroit opereret for kolik

Gratis adgang for publikum

Der er masser at se på ved Helgstrand Event med Danmarksmesterskab i dressur 2022 Præsenteret af Mustang Trailer. Sideløbende med mesterskabsklasserne er der også 2. kvalifikation af Bundgaard Byg x Trolle Cup, UVM-udvælgelse klasser og enkelte nationale klasser. Der gratis adgang for publikum alle dage, og du kan læse meget mere på Helgstrand Events hjemmeside.

Se det hele hjemmefra

Har du ikke mulighed for at tage turen til Uggerhalne, så kan du se det hele på Zibrasport Equest. Vi streamer alle klasser, alle dage. Premium Medlemmer har naturligvis fri adgang til streamen og videoarkiv, mens alle andre kan købe pay pr view til 199 kr.

Vi har naturligvis også journalister på stedet, og de er klar til at lave spændende historier og vinderinterviews. Så hold øje med både hjemmeside og Facebook.

Se med LIVE her

Læs meget mere om DM i dressur og se videoer fra tidligere år.