Skip to main content

Quinn G solgt (igen)

For tredje gang indenfor kort tid skifter superhoppen ejer, og skal nu repræsentere GBR
| Louise Woss Sigerslev

Den røde hoppe, der med Betina Jæger i sadlen vandt både unghestechampionatet i Herning og senere UVM i Ermelo tidligere på året, har igen skiftet ejer.

Fra Hoeck til Helgstrand

Hoppen, der er avlet på Stutteri G gjorde sig bemærket første gang som 4-års med Anders Hoeck i sadlen, da parret tog bronze ved unghestechampionatet for 4-års heste.
Hoppen blev solgt fra Stutteri G til Dennis Fisker og familien Obel, som et investerings projekt, og der gik ikke længe før hoppen atter skiftede hænder. Denne gang til Helgstrand Dressage, der satte Betina Jæger i sadlen på den yndige røde gangmaskine.
Det skulle vise sig at være en særdeles god beslutning. Parret vandt nemlig både unghestechampionatet i Herning i marts 2023, og scorede 10 i ridelighed og kapacitet ved testrytter Cathrine Laudrup-Dufour, og senere snuppede de guld ved UVM i Ermelo.

Læs også: UVM i Ermelo

Fra DK til GBR

Hoppen er nu igen solgt, og denne gang til Engelske Fiona Bigwood, der selv har redet med på allerhøjeste niveau. Blandt andet på hoppen Atterupgaards Othilia vi også har set under Agnete Kirk og Nanna Merrald. Hvorvidt Quinn G er tiltænkt Fiona selv, hendes datter Mette Dahl, der er en særdeles talentfuld juniorrytter, der red med på det engelske hold ved EM i Kronenburg i år, eller en helt tredje rytter fra Bigwoods stald, er endnu uvist.

Kilde: Eurodressage