Skip to main content

Sidste tilmelding til Zyberride-stævnet er på fredag

Der er stor tilslutning til det online dressurstævne i Zyberride, og hvis du skal nå at være med, skal du melde til senest fredag den 1. oktober. Som altid er der er fede præmier fra Kingsland på spil.
| admin

Bliv bedømt af tre succesfulde UVM-deltagere

Det er ikke for sent, hvis du kunne tænkte dig at deltage i det næste Zyberride-stævne, men du skal til at skynde dig.

Den ene klasse er næste fyldt, og tilmeldingsfristen er fredag den 1. oktober. Denne gang er det Helgstrand-rytterne Maria Anita Andersen, Mette Sejbjerg Jensen og Merita Hagrén, der bedømmer ridtene. De tre var for nylig til UVM i Tyskland.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Især Small Tour1* er ved at være fyldt op

Mød vinderen

Mathilde og Nørlunds Fergie vandt et af de tidligere Zyberride-event, og hun ved godt, hvorfor du skal melde dig til Zyberride.

Rid og vind – hjemmefra 

Helgstrand & Zibrasport Equest Online Tour part 4 kan du stille op i de to hesteklasser Helgstrand Medium Tour1* Hest (svarende til MB-niveau) og Helgstrand Small Tour1* Hest (svarende til LA-niveau) eller ponyklassen Helgstrand Small Tour1* (svarende til LA-niveau), og så vil du blive bedømt og få gode råd med på vejen fra en af de tre succesfulde UVM-deltagere. Der er rosetter til de 3 bedste i hver klasse samt produkter fra Kingsland til vinderne. 

Tilmelding og deltagelse

Du kan tilmelde dig frem til 1. oktober, men tilmeldingen lukkes, hvis det maksimale antal deltagere pr. klasse bliver nået. Du kan indsende video af dit ridt, så snart du har tilmeldt dig, og husk at optagelsen af ridtet skal være indsendt senest den 10. oktober. Vi offentliggør resultaterne senest den 25. oktober, hvor du også vil modtage din kritik og bedømmelse. NB: Husk at tjekke programmet og bestemmelser godt, inden du rider. 

Fede Kingsland præmier på spil

Der er fede præmier på højkant til vinderne af de tre klasser. Vinderen af Helgstrand Medium Tour1* Hest vil modtage 4 stk. staldbandager samt 4 bandageunderlag fra Kingsland, mens vinderen af Helgstrand Small Tour1* hest kan se frem til et dressurunderlag og en hut fra Kingsland. I Helgstrand Small Tour1* for ponyer kan vinderen glæde sig til en grooming taske, en taburet og et hønet fra Kingsland. De tre bedst placerede i hver klasse vil også modtage en flot ZyberRide roset.

Tilmeld dig stævnet og få mere information på Zyberride

Om Zyberride

Den digitale event-portal ZyberRide.com er udviklet af Helgstrand og Zibrasport Equest, og formålet med portalen er, at ryttere kan dygtiggøre sig og forberede sig på fysiske stævner ved at ride hjemmefra og blive bedømt af store profiler.

For at være med til et Zyberride event skal du oprette en profil på ZyberRide.com, hvor du kan tilføje dig selv og dine heste/ponyer. Dit ridt optages på video og sendes ind til Zyberride, hvor det bliver bedømt. Er du Premium Medlem hos Zibrasport Equest, får du rabat på din tilmelding.