Skip to main content

Video: Inspirerende dag med Daniel og 62 drenge i ridesport

62 friske drenge er denne weekend samlet til træning og hygge på Vejle Ridecenter. Daniel Bachmann Andersen underviser dressurrytterne, og han sætter ord på, hvad ridesporten og hestene betyder for ham.
| admin

28 drenge fik i dag lørdag chancen for at blive undervist af landsholdsrytter Daniel Bachmann Andersen. Med en aldersfordeling fra 8 til 17 år, og meget forskellig baggrund og niveau, skulle man næsten syntes, det ville være en umulig opgave. Daniel formåede at undervise drengene på det niveau, de red på, og der var en særdeles god stemning i hallen hele dagen.

Foto: Zibrasport Equest

62 drenge samlet i Vejle

Linda Haahr og Nina Kaae står bag arrangementet, Drenge i Ridesporten, og de have regnet med omkring 15 drenge, men hele 62 friske unge fyre er samlet på Vejle Ridecenter i denne weekend, og det har været en god blanding af træning, foredrag og masser af hygge. Drengene blev hurtigt rystet sammen, fortæller Nina Kaae. Og selvom kurset er opstået i kølvandet på den seneste tids fokus på mobning af drenge i ridesporten, var det absolut ikke det, som var i fokus på kurset. Det var tydeligt at opleve, den fællesskabsfølelse som arrangørerne håbede på ville blive resultatet af weekenden kun for drenge, i høj grad er gået i opfyldelse.

Læs også: 62 drenge deltager i “Drenge i ridesporten – kursus”

Daniel blev mobbet

Daniel fortæller, at han også blev mobbet i skolen, hvilket gjorde ham særdeles skoletræt. Han kom i beriderlære, da han var 16 år hos den daværende landstræner for de danske dressurryttere, tyske Rudolf Zeilinger, og han elsker sit liv i ridesporten sammen med hestene.