Skip to main content

Michael Søgaard og Jukebox rockede Blue Hors

Michael Søgaard har ikke uventet lagt sig i front i finalen ved Bundgaard X Trolle Cup, Anne-Mette Standby Hansen måtte opgive.
| admin

Efter 4 kvalifikationer var det Anne-Mette Strandby Hansen, som havde redet flest points hjem i den populære serie Bundgaard X Trolle Cup, hvor finalen afvikles over to dage ved Blue Hors Dressagefestival. Hun og Eternity e. Escolar har vundet de to kvalifikationer, de har startet, på hjemmebanen ved Helgstrand Event og i Solrød. De kom til Blue Hors i topform, men da de startede op efter indridningsparaden mærkede Anne-Mette, at den elegante hoppe virkede lidt ubalanceret. I øgningen blev det klart, at noget ikke var, som det burde være, og Anne-Mette fik bragt Eternity til standsning. Der er ikke noget at se eller mærke, fortæller Anne-Mette, så nu skal Eternity hjem for at blive tilset af dyrlægen.

Anne-Mette Strandby Hansen og Eternity få sekunder før Anne-Mette valgte at opgive. Foto: Zibrasport Equest

Michael Søgaard og Jukebox vandt finalen i 2020, efter at have optjent flest points, da finalen blev aflyst pga. Covid-19. I år er de tilbage i endnu stærkere form, og de sejrede Intermediaire I-klassen, som er kvalifikation til søndagens kür-finale. Parret vandt Dansk Varmblods Unghestechampionat i Herning, og den imponerede, og meget store hest, er ved at være klar til debut i stor tur, fortæller Michael Søgaard i et videointerview med Zibrasport Equest, som kan ses her i nyheden.

Michael Søgaard fik 73,33% fra dommerne: Jan Olsen, Jesper Holst Hansen og Charlotte Gluud.

Michael Søgaard og Jukebox. Foto: Zibrasport Equest
Jan Møller Christensen og Romeo. Foto: Zibrasport Equest

Jan Møller Christensen og Romeo kom Michael nærmest Blue Hors Romanov-sønnen optjente gode points, men især den ene pirouette og tilbagetrædningen kostede dyrt på resultatlisten, og de sluttede med 71,623% foran Annitta Duus/Atterupgaards Kingston, Maria Valter Bay/Tjørnelys San Loui og Line Miller Danielsen/Halmtofte Amourette.

Start- og resultatlister