Skip to main content

Disse ekvipager skal kæmpe om DM i paradressur

Fredag formiddag fløjter dommeren DM i paradressur i gang under årets Equitour. Tobias Thorning Jørgensen og Susanne Jensby Sunesen er nogle af de ryttere, der har meldt deres ankomst.
| admin

De bedste danske paradressurryttere skal dyste ved weekendens Equitour i Uggerhalne, hvor der også bliver afviklet DM i dressur for seniorer og U25.

Startlisten i DM bugner med ekvipager – intet mindre end 26 kombinationer skal dyste lørdag og søndag.

Men allerede fredag formiddag bliver DM i paradressur fløjtet i gang. Pararyttere klassificeres i grad I, II, III, IV eller V, og der skal findes en danmarksmester i hver kategori i løbet af stævnet i Nordjylland.

DM Grad I – 1 afd

Første klasse fredag klokken 11 på SUPERVIN ARENA er DM for grad 1, og her stiller kun en enkelt ekvipage til start – nemlig Tina Chabert Jensen og Skovens Rossellil fra Sportsrideklubben Vallensbæk.

Tina har tidligere haft stor succes med hesten Ælling, men i april måtte hun sige farvel til sine trofaste ven, da Ælling døde af tarmslyng.

Heldigvis har Rossellil vist sig at være det perfekte match for Tina. Læs her beretningen om deres første første internationale stævner, der gik over al forventning.

DM Grad II – 1. afd

Katrine Kristensen og Welldone Dallas repræsenterer Nordvestsjællands Rideklub. Parret vandt DM i 2020, og de skal forsøge at forsvare titlen, selv om Sofie Frost Hansen og Naya KK nok vil gøre alt for at det ikke sker.

https://www.instagram.com/p/CEzVp2kBOkb/?utm_source=ig_web_copy_link

DM Grad III – 1. afd

Tre ekvipager er på startlisten i denne klasse. Heriblandt Tobias Thorning Jørgensen, der i april deltog i et internationalt stævne i Belgien, hvor han scorede mere end 82% med Jolene Hill.

Caroline Cecilie Nielsen og Davidoff er klar til at forsvare mesterskabssejren fra 2020.

DM Grad IV – 1. afd

Fire deltagere vil forsøge at blive mester i grad 4. Tidligere PL-deltager Susanne Jensby Sunesen og Leeds har vundet DM de seneste to år, og mon ikke hun går efter et hattrick?

Se interviewet med Susanne efter 2019s sejr

DM Grad V – 1. afd

11 ekvipager skal konkurrere mod hinanden i grad 5. Sidste års vinder Renee Igelski skal forsøge at genvinde DM på en ny hest, Elmegårdens RIvaldi.

Også sidste års nummer to og tre er på startlisten – Camilla D. F. Christensen og Henrik Sibbesen.

Streaming-info

Hvis du gerne vil se med fra Equitour Denmark d. 21.-23. maj med DM i dressur for seniorer og U25, DM i paradressur og Bundgaard Byg Cup, så er det bare med at klikke her. Vi streamer alle klasser – alle dage.

Start- og resultatlister kan ses her

Pris:
Premium Medlemmer: Gratis
Pay per View: 129 kr. (gælder alle tre dage)

Se mere her Equitour Denmark