Skip to main content

Video: På besøg hos NØR med Regitze Ericsson

29-årige Regitze Ericsson drømte om en levevej langt væk fra hestesporten, men kunne alligevel ikke slippe sine rødder. Vi har mødt Regitze på Nordøstsjællands Rideklub, hvor hun i dag er daglig leder.
| admin

På et idyllisk landsted i Helsingør møder vi Regitze Ericsson, som driver Nordøstsjællands Rideskole (NØR). Med en mor, Hanne Ericsson, der har Ericsson rideudstyr, en far, Christer Ericsson, som er træner, mangeårig chef d’equipe på det danske springlandshold og tidligere daglig leder af ØRK samt en søster, Linnea Ericsson, som er international springrytter, så kan det være svært at forestille sig, at 29-årige Regitze skulle ende et andet sted end i hestebranchen.

Regitze Ericsson på gårdspladsen på den idylliske bondegård, hvor NØR ligger. Foto: Zibrasport Equest

Det var dog på ingen måde en ambition for Regitze, at det skulle ende sådan. Faktisk drømte hun om et liv, hvor hestene ikke skulle være i centrum, selvom hun havde en særdeles lovende fremtid som springrytter. Livet ville dog, at Regitze skulle følge i sin fars fodspor som daglig leder af en rideskole.

Se også: Video: Walk and Talk med Anna Kasprzak

På NØR har de pt. 14 rideskoleponyer og -heste, og der er alt lige fra 3’er ponyer til store heste, hvoraf den største er 173 cm. Derudover står også privatheste opstaldet, som indimellem bliver lejet til rideskolen, hvis der er behov for en ekstra hest.

Imponerende faciliteter i skønne omgivelser

Faciliteterne på NØR er ikke til at tage fejl af med en stor flot ridehal, stor udendørs ridebane, lille dressurbane – og børnenes favorit: Mini springbanen, hvor de kan springe med eller uden kæphest. Det naturskønne område byder desuden på skov lige bag den lille dressurbane, og rider man lidt længere derfra, kommer man ud til stranden. Og nå ja, så har hestene 13 græsfolde at boltre sig på hver eneste dag.

Se også: Video: Walk and Talk: Sandgaard og Markne på Broholm

Læs mere om Regitze Ericsson

Er du nysgerrig på Regitzes vej mod fars fodspor, så kan du godt begynde at glæde dig til det kommende Riders NOTEBOOK magasin, hvor vi tegner et portræt af hende. Magasinet udkommer i starten af december.