Skip to main content

Weekenden bød på mange stævner

Hos Capacity Showjumping Center blev der afholdt landsstævne i springning for heste, mens Solrød Rideklub bød de bedste dressurekvipager velkomne til landsstævne, hvor vinderen af re Bundgaard Byg Cup-kval blev fundet.
| admin

Karen sejrede

Hos Capacity Showjumping Center var der mange kendte springryttere at finde på startlisterne. Fra onsdag til søndag var der aktivitet på banen, hvor der blandt andet blev afviklet PAVO og DRF Champ. for ungheste.

Stævnets højeste klasse HorseCamp Big Tour (145) blev vundet af Karen Møller Rohde og hingsten QUARZ ASK. Se resten af placeringsrækkefølgen.

I fireårs-kvalifikationen var Linnea Ericsson-Carey svær at komme udenom. Hun vandt med hesten DIAMANT DE PACTOLE Z og en score på 8,3. Sejren måtte hun dog dele med Josephine Bøgh og CANSTAR.

Placeret på tredjepladsen var det igen Linnea. Denne gang på hesten P COCO POP Z.

Kom tæt på Karen i videoen, hvis du trykker på billedet (Premium)

Mere Linnea

Også i femårskvalifikationen havde Linnea Ericsson-Carey succes. Hun tog førstepladsen i samspil med COSTNER, mens Karen Rohde Møller også i denne klasse red op til sit bedste. På A.N. BARNEY opnåede hun 8,5, der rakte til en placering som nummer to.

I seksårs-klassen var det en anden rytter med efternavnet Møller Rohde, der red sig ind i placeringsoversigten. Søren Møller Rohde og GRACE vandt kvalifikationen med 8,4, mens Linnea endnu engang havde en god tur. På CON VADOS blev hun nummer to.

Dejlig dressur

Mens springrytterne kæmpede i Fredensborg, satte dressurrytterne kursen mod Solrød, hvor der blev arrangeret landsstævne i dressur for heste.

Her skulle vinderne af Bundgaard Byg Cup-kvalifikationen findes.

Bundgaard Byg Cup rides over tre spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 18 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup.

Det gode samarbejde mellem DRF og Bundgaard Byg har været med til at skabe en meget populær turnering, der er et stort skridt på vejen til de allersværeste klasser for både ryttere og heste. For Bundgaard Byg betyder det også, at man kommer i tættere dialog med kunder og brugere, hvilket er vigtigt, hvis man vil være på forkant med ridesportens behov.

Kilde: DRF

Lørdagens  Intermediare I vandt Rune Willum Hansen og hingsten Atterupgaards Seebach. Ekvipagen scorede godt 74 procent, mens Michael Søgaard på Jukebox lagde sig lige i hælene.

Søndag byttede de to herrer pladser. I küren blev Michaels ridt belønnet med 78 procent, men Rune måtte “nøjes” med 77.083 procent.