Skip to main content

21-årige Pikachue var demo-hest i Herning

Den 21-årige Welsh pony Pikachue var med til hingstekåringen i Herning som demo-hest, og det tog han med ophøjet ro – trods det at der var masser af mennesker og aktivitet omkring ham.
| admin

De store messehaller var fyldte af glade besøgende og handlende ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning, og der var travlt på alle stande for udstillerne. Vi mødte Sandie Kjær fra Healthy Horse (Spa, rekreation, genoptræning for heste), der demonstrede det prisvindende dækken fra Bemer på 21-årige Pikachue, der var med på messen til det særlige formål.

Det kræver naturligvis lidt af en hest at stå model i de travle haller under kåringen, men som det kan ses på videoen nedenfor, så tog den ældre herre postyret i stiv ‘arm’.

Hvad er et Bemer-dækken

Mens Pikachue poserede for vores kamera kunne Sandie fortælle, at det særlige ved Bemer-dækkenet er, at det øger mikrocirkulationen (blodcirkulationen) i hele kroppen vha. det unikke Hertz signal, det udsender. Bemer teknologien skaber dermed et øget flow i blodårerne, så transporten af bl.a. affaldsstoffer, ilt og næringsstoffer optimeres, hvilket er godt for kroppen.
Du kan læse meget mere om Bemerdækkenet her