Skip to main content

30 dressurtalenter til ECCO samling

Så er det tid til den 18. udgave af den populære ECCO samling for pony-, junior- og ungryttere uden hesten/ponyen er med.
| admin

I denne weekend samles talentfulde pony-, junior- og ungryttere til den populære ECCO samling, hvor rytterne får chancen for at mødes og hygge sig sammen samtidig med, at der er tilrettelagt et spændende og lærerigt program for de unge dressurryttere.

Takket være familien Toosbuy Kasprzak og Toosbuys Fond har denne samling været afviklet 17 gange tidligere. Sammen med den populære ECCO Cup udgør den en meget væsentlig del af talentudviklingen i dansk dressursport.

I lighed med sidste år mødes alle først hos OL-rytter Anna Kasprzak i Haderslev, hvor weekendens mere teoretiske indslag bliver krydre med hest og praktisk træning. Sidste år talte vi med Anna Kasprzak om det, hun bidrager med i forbindelse med samlingen:

Herefter kører ryttere og ledergruppe til ECCO Centeret i Tønder, hvor der står mentaltræning på programmet ved Christine Teller, rideteori ved landstrænerne samt fysisk træning ved Jeppe Mølgaard Mathiasen.

Søndag sidst på formiddag kommer mange forældre til samlingen i Tønder for bl.a. at høre Elitesportschef Anne-Mette Binder give en “årsberetning” for dressursporten og orientere om den fremtidige struktur. Sportsplaner præsenteres og så kommer FEI Steward Per Nielsen og sætter fokus på udvalgte regler i forbindelse med stævnedeltagelse. Senior Specialist Vivi Okholm, ECCO, afslutter med et spændende indlæg om brug af sociale medier.

Følgende ryttere er udpeget til samlingen:

Pony:JuniorYoung
Selma Ludvigsen
Anna Munkebo
Andrea Haman Sand
Laura Maria Hagerup
Emilie Hansen
Isabella Struntze Torp
Louise Byskov Eybye
Maya Leisted Grønbech
Rikke Maria Johansen
Sophie Golan
Annabelle Rehn
Johanne Kofod Jensen
Karla Marillo Skov
Cornelia Sinding
Victoria Toft Waksvik
Theresa Rosenkilde
Katrine Johansen
Astrid Würtz Green
Caroline S Jørgensen
Clara Cordes Ankjær
Frederikke Gram Jacobsen
Amalia Skjold
Ida Kirstine Bjørn
Karoline Mathilde Ravnsbo
Thilde Rude Hare
Liva Addy Guldager Nielsen
Lea Andreassen Torabi
Johanne Amby Ubbesen
Freja Skovhus Lindblad
Margaretha Rosenkilde

Zibrasport Equest var med til samling sidste år, og det kom der flere indslag ud af. Dem kan man se eller gense HER