Skip to main content

7-årige Esthers drøm gik i opfyldelse til Store Hestedag

Video: Mød 7-årige Esther Knudsen Hemmingsen og hendes pony Bette Mads, som stolt red dressur til Store Hestedag lørdag.
| admin

Store Hestedag er i fuld sving på Roskilde Dyrskueplads, og lørdagen har budt på alt fra opvisninger og clinics til stævner og udstillinger til stor glæde for de fremmødte i alle aldre.

Men særligt én 7-årig pige har formentlig haft en dag ud over det sædvanlige. Da Esther Knudsen Hemmingsen sprang ud ad sengen i morges, var det nemlig blevet tid til dagen, som hun har ventet på i 3 år! Sammen med sin lille brune vallak Bette Mads, skulle hun langt om længe ride LD1-B til Store Hestedag. Og det er ikke hvad som helst for Esther. Da hun som 4-årig var til Store Hestedag og så ponyerne ride, sagde hun nemlig “det vil jeg også”. Siden da har hun øvet og øvet på Bette Mads, og særligt det seneste halve år har de forberedt sig på Store Hestedag hjemme på Sakskøbing Rideklub på Lolland.

Se klippet med den måske sødeste ekvipage til Store Hestedag her:

Sådan gik det for Esther og Bette Mads

Deres længeventede debut ved Store Hestedag kom lørdag morgen i de to pony dressurklasser LD1-B ponyer u/11 år og LD1-B ponyer. Det blev desværre ikke til placeringer i denne omgang, men en flot 7. og 8. plads kunne Esther og Bette Mads tage hjem til Lolland med. Vi håber at se de to til Store Hestedag igen til næste år!

Esther og Bette Mads til Store Hestedag. Foto: Zibrasport Equest