Skip to main content

Se finalerne i ponyspring på søndag!

I weekenden er Sportsrideklubben vært for Agria DRF-mesterskaberne i springning for ponyer og children, og du kan se finalerne på Zibrasport Equest.
| admin

Bernstorffparken danner en smuk og stemningsfuld ramme om ponyspringning på højt niveau, når der i weekenden skal uddeles medaljer for kat. I, II og III og children. Stævnet starter allerede torsdag, og udover de fire mesterskaber er der også Distriktsmester Cup på programmet.

Se med på Zibrasport Equest

Som nævnt streamer vi hele søndag, hvor de spændende finaler i DM skal afvikles. I children mesterskabet er der 15 ekvipager til start, mens der er 19 ekvipager på startlisten for kat. I-ponyer. En af dem er Cecilie König, der sidste år vandt guld for både kat. II-ponyer og children, og nu er klar til endnu et mesterskab både for kat. I- og for kat. II-ponyer.

I netop mesterskabet for kat. II er der 13 på startlisten, herunder både guld- og sølvvinderne fra sidste år – Silje Frederikke Kristoffersen og Karoline Sloth Kjær, mens 14 er meldt til mesterskabet for kat. III-ponyer.

Første runde rides lørdag – og anden runde og finalen rides søndag. Vi streamer fra kl. 08.30 søndag d. 22. august – og resten af dagen. Er du Premium Medlem kan du se med gratis, og ellers er det muligt at købe pay pr view til 79 kr.
Gå til LiveEvent
Start- og resultatlister

Se også klasserne fra sidste år