Skip to main content

Sejr til Nanna Merrald og Blue Hors Farrell i Hagen

Set med danske briller er det internationale stævne i Hagen kommet optimalt fra start med sejr til Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Farrell
| admin

Nanna Skodborg Merrald åbnede den danske deltagelse på dressurbanen med en overbevisende sejr på avlshingsten Blue Hors Farrell e. Fürstenball. De scorede 74,441% og sikrede sig sejren foran den svenske OL-rytter Patrik Kittel og Bergsjoholms Valbonne e. Blue Hors Zack med 73,5% og med den spanske OL-rytter Beatriz Ferrer-Salat/Dark Rose de Fangar e. Dancier på tredjepladsen med 71,441% Med startnummer to i klassen ud af 15 starter i Prix St. Georges satte Nanna og avlshingsten baren højt for konkurrenterne i klassen.
I oktober sidste år kom de ind på tredjepladsen i Prix St. Georges, og i starten af december sejrede de i klassen ved det internationale stævner i Le Mans.

Topplacering på springbanen
Der er flere danske springryttere til start i Hagen, og i dag åbnede Søren Pedersen med en andenplads på Tailormade Carem Sandy e. London i første kvalifikation til finalen for 7-års heste.

Start- og resultatlister