Skip to main content

Aarhus Rideklub vinder af Dressurens Venner Cup kvalifikation

Ved Jydsk Rideuge hos Silkeborg Rideklub blev der lørdag afholdt kvalifikation i Dressurens Venner Cup, og her fik Aarhus Rideklub redet sejren sikkert hjem.
| admin

Fire hold var til start i dagens kvalifikation af Dressurens Venner Cup, som blev afholdt hos Silkeborg Rideklub. Dagens bedste hold kom fra Aarhus Rideklub og bestod af Christina Padkjær Hedeman på Pantani DI-S (62.931%), Julie Allen på Krogsgaards Valentina DWB (69.742%), Alice Oppelstrup på Blue Hors Fabion (72.414%) og Signe Egelund på Højvangs Aslan (65.173%).

Turneringen skaber klubånd

– Det var rigtig sjovt at være til start som hold, selvom jeg selv var mere nervøs, da det ikke bare var mig, der nu skulle være tilfreds. Det giver noget klubånd at være afsted sammen, og jeg tror kun det bliver endnu hyggeligere anden gang, når vi skal afsted til finalen, fortæller vinderholdets Signe Egelund, der også roser konkurrencekonceptet.

Holdet sluttede med samlet 207.329 og vandt kvalifikationen foran Hornum-Ulstrup Rideklub, der opnåede 205.174 og andenpladsen.

Finalen rides d. 3- 4. september i Vallensbæk Rideklub.

Se hele resultatet her

Læs mere om Dressurens Venner Cup