Skip to main content

Alle danske heste gennem vettjek ved World Cup Neumünster

Holstenhallen i Neumünster tager denne weekend imod et stjernespækket dressurfelt, når der afvikles en afdeling af FEI World Cup for et begrænset publikum
| admin

Fire danske dressurryttere har fået startmulighed i World Cup-konkurrencerne i Neumünster, Tyskland. Cathrine Dufour medbringer Vamos Amigos og Nanna Skodborg Merrald har byttet Blue Hors Zack ud med Atterupgaards Orthilia, begge ryttere kan i weekenden sikre billetten til World Cup finalen i Leipzig.

Carina Cassøe Krüth og Heilines Danciera samt Charlotte Heering og Bufranco har fået startmulighed. Begge har desværre ikke chance for at optjene tilstrækkelige points til en plads i World Cup finalen. Det vurderede Carina Cassøe Krüth, da vi talte med hende som optakt til stævnet.

Læs også: 4 dressurryttere til World Cup i Neumünster

I dag fredag skulle World Cup-hestene gennem et vettjek forud for starten. Alle danske heste er sluppet igennem nåleøjet – klar til konkurrence. Rytterne skal ride kort Grand Prix i World cup kvalifikationen lørdag fra kl. 11.30. Det er et stjernespækket hold anført af tyske Jessica von Bredow-Werndl. Den dobbelte OL- og EM-guldvinder medbringer sin tophest Dalera til Neumünster.

Se start- og resultatlister

Stævnet bliver livestreamet på ClipMyHorse.