Skip to main content

Anders og Sophia vinder DM i ungdomsdressur (vinderridt)

Søndag d. 8. august 2020 blev Agria DRF-mesterskaberne i dressur for ungryttere og juniorer afgjort i Ringsted Sports Rideklub, og dansk mester for juniorer blev Anders Uve Sjøbeck Hoeck og Blue Hors Zwobber, mens Sophia Ludvigsen og Gørklintgårds Jericho vandt guldet for ungryttere.
| admin

Anders og Zwobber var suveræne

Den unge Anders Hoeck har længe haft stor succes på de dressurbanerne og weekendens mesterskab var ingen undtagelse. På elegante og velgående Blue Hors Zwobber blev det en ganske velfortjent sejr til det talentfulde par, der efter tre afdelinger tog guldet.

Sølvet gik til Laura Gotteberg Jakobsen og Romio Højris, mens Annabelle Rehn og Vestervangs Garson vandt bronze. Hele resultatet kan ses her og nedenfor Anders flotte vinderridt.

Flot sejr til Sophia og Jericho

I ungrytternes mesterskab var der masser af flot ridning, men en ekvipage var ikke til at komme uden om – og sejren gik helt fortjent til Sophia Ludvigsen og charmrende Gørklintgårds Jericho.

Sølvet blev vundet af Sara Aagaard Hyrm og Thybo’s Laban, mens
Laura Ejby Hygum og Sundorfs Aqino tog bronze.
Hele resultatet af det spændende mestersskab kan ses lige her , og kürfinalen kan ses i vores arkiv (premium). Nedenfor kan du se Sophia og Jerichos flotte kür.

Klasserne kan ses i arkivet

Vi arbejder lige nu på at få juniorklasserne i arkivet – både B-finalen og selve finalen, og melder ud på facebook, når begge dele er klar. Ydermere beklager vi igen de netværksproblemer, der betød vi måtte afbryde livestreamingen fra søndagens mesterskaber.