Skip to main content

Andreas Schou fik sit ønske opfyldt

Startlisten er klar til kvalifikationen til den individuelle finale ved OL i Tokyo og Andreas Schou fik sit ønske om en starttid midt i feltet opfyldt
| admin

Andreas Schou starter som nr. 43 på Darc de Lux e Darco opdrætter Pia og Morten Augustinus. Dermed fik han sit ønske opfyldt om en sen starttid, hvilket givet ham mulighed for at se flere ryttere ride banen, og dermed få bekræftet sin egen plan for gennemridningen af banen.
Der er 73 ryttere til start i den individuelle konkurrence, som afvikles efter metode A, fejl og tid. Tempoet er sat til 400 meter i minuttet, med en forhindringshøjde på op til 165 cm. De 30 bedst placerede ryttere får adgang til den individuelle finale, som afvikles onsdag. De fejl som rytterne opnår i tirsdagens kvalifikation tages ikke med til den individuelle finale.

Som man kan høre Andreas Schou fortælle i artiklen: Video: OL er min livsdrøm – håber han på en plads i den individuelle finale: “Hvis vi kommer i en finale blandt de 30 bedste, så er det fordi han har sprunget helt fantastisk den første dag. Og hvis han kommer til Tokyo og springer godt første dag, så kender jeg ham så godt, så springer han også godt anden dag. Så er det fordi han føler sig tilpas, og så vil jeg da sige, er man først inde i en finale, så kan alt ske. Og så skal man da drømme og håbe på en top ti.”

Klassen vises på DR2 fra kl. 12.00 – 15.45

Se startlisten HER og baneskitsen HER