Skip to main content

Daniel og Marshall-Bell med ny personlig rekord

Daniel Bachmann Andersen og Marshall-Bell blev belønnet med 76,584% for deres Grand Prix i FEI World Dressage Team Championship.
| admin

Lørdag blev første del af Blue Hors FEI World Dressage Team Championship Grand Prix afviklet ved ECCO FEI World Championships i Herning.

Danskerne kom godt fra start – læs mere om det her.

Og klokken 11 søndag formiddag fløjtede dommerne anden del af holdkonkurrencen i gang. Senere søndag kulminerer det hele, når de første VM-medaljer skal fordeles.

Mens Nanna Merrald og Carina Cassøe Krüth red op til deres bedste i går, så var det Daniel Bachmann Andersen og Cathrine Laudrup-Dufours tur søndag.

Flot program

Daniel og Marshall-Bell har netop været i aktion på Stutteri Ask Stadium.

Publikum hujede, da den 32-årige rytter gjorde sin entre på den kun 10-årige Blue Hors Don Romantic-søn.

“Ahhh, den gør det lige lidt igen,” udbrød TV-kommentator Bjarne Nielsen, da Marshall-Bell viste sine øgninger, hvor det ene bagben blev en anelse hængende.

Efter travturen lå ekvipagen dog på en flot score omkring 75%.

Skridtturen var stabil, og i galoppen fik Marshall vist udtryksfulde toerchangementer og en smuk fri galop.

“Godt, vi snart er i mål. Jeg har næsten ikke trukket vejret,” udbrød Bjarne, da den danske ekvipage red op ad midterlinjen for at slutte af.

De syv dommere belønnede dem med 76,584%. Det betyder, at de første tre danske ekvipager alle har scoret mere end 76% for deres Grand Prix-program.

Ny rekord

“Jeg er så glad for, at min sikre runde faktisk viste sig at være ny personlig rekord – jeg havde en intention om at ride sikkert for holdets skyld. Stadionet er bare vildt fantastisk, jeg er enormt stolt over at være en del af vores hold,” lød det efterfølgende fra Daniel.

Læs også: Marshall-Bell tilbage til Daniel!

Cathrine og Vamos Amigos har starttid klokken 19.18, og omkring klokken 20 ved vi, hvilken nation der kan kalde sig ny verdensmester i dressur for hold.

Link til foreløbigt individuelt resultat 

Link til foreløbigt resultat for hold