Skip to main content

Auktion aflyst

Tidligt i morges ramte nyheden, om at Cathrine Laudrup Dufours tidligere EM og OL makker Bohemian, igen skulle sælges, og denne gang på auktion.
| Louise Woss Sigerslev

Nyheden kom som et chok for hesteverdenen, da den mørkerøde vallak i den forgangne weekend viste særdeles gode takter med sin nye rytter, svenske Patrik Kittel. Parret sejrede i de 2 CDI3* klasser, og så ud som om at de efterhånden har fundet melodien sammen.
Læs: Bohemian på online auktion

Marketing stunt eller ny strategi?

Man kunne fristes til at tro at auktionen blev annonceret for at skabe ekstra opmærksomhed omkring de 3 top top top heste, der efter sigende skulle have været på auktion, og som nu i stedet ønskes solgt privat.
Ejeren af Bohemian, og de to særdeles succesfulde DV heste Rosetti og Vincent Maranello, Galleria Sportpferde, har efter den store opmærksomhed omkring auktionen idag, valgt ikke at gennemføre denne.

Hvem bliver de heldige nye ejere?

Galleria Sportpferde ønsker at være fuldstændig gennemsigtige omkring udbudspriserne på deres heste, da det er vigtigt for dem, at de finder de rigtige 5* hjem med dedikerede, kærlige ryttere.
Derfor ønsker de at kommunikere den prisklasse, som de håber at sælge deres heste i. De er åbne for forhandling og vil tage imod de nærmeste tilbud.

Priser:
Fuld dyrlægerapport er tilgængelig efter anmodning.
Galleria’s Bohemian: udbudspris 1.500.000 euro
Galleria’s Rossetti: priskategori 400.000 – 450.000 euro
Gallerias Vincent Maranello: udbudspris 500.000 euro

For mere information og for at planlægge en fremvisning, kontakt Rafael Kim på
Tlf.: +49-152-3612 5899
E-mail: rafahw@hanwha.com
Instagram: Sportpferde Galleria

Kilde: Eurodressage