Skip to main content

Spænding i 1. afdeling af Agria DRF-mesterskabet for junior og senior

De to mesterskabers første afdelinger bød på mange flotte runder og spænding til det sidste.
| admin

Juniorerne lagde hårdt ud i mesterskabets første afdeling på Vilhelmsborg til aften. Hele 11 ud af det 27 equipager store startfelt, klarede den 135cm store bane med 0 fejl. Det kommer til at få stor betydning for finalen der rides søndag, da fejlene tages med fra den indledende runde.

Noah snuppede sejren

I spisen, og hurtigst med 0 fejl har vi nu Noah Just Broch og Price Dance, der leverede en flot tur i tiden 65,81. Noah er regerende DFR-mester for Children ryttere fra sommeren 2022, med Price Dance og parret så rigtig komfortable ud på den 135cm store bane på Borgen. Lige i hælene på ham kom Caroline Knudsen på både 2.pladsen i tiden 66.05 og 3. pladsen i tiden 66.16 med henholdsvis Landlyst Contra og Landlyst Callicon begge avlet af Karina Pinds. Som nr. 4. kom Caroline Sloth Kjær med Cocorico de Riverland. Karoline indtog ligeledes 7. pladsen med Abarth.

Læs også: Tillykke til DRF-mestrene i springning for pony og children 2022

Der er lagt op til en spændende finale på søndag, når den endelig vinder for juniorerne skal findes.

Find resultatet af 1. afdeling for juniorerne her

Flere overraskelser hos seniorerne

20:30 startede 1. afdeling af dette år senior DRF-mesterskab. 28 equipager stillede til start, og skulle prøve kræfter med den krævende 145cm store bane.

De første par equipager fik nedslag på spring nummer 1, men stille og roligt kom der hul på nulrunderne. Hurtigste fejlfrie equipage, og i spidsensen for seniormesterskabet inden finalen imorgen aften, blev Christian Jansen med Stenvangs Daiquri i tiden 65.46. Christian red som næstsidste rytter med Daiquri, og ligger altså helt i front inden morgendagens finale. Få hundrededele af et sekund efter Christian fulgte Nikoline Gulstad og Crispi T på andenpladsen, med en tid på 65.88. På 3. pladsen kon Josephine Bøgh og hoppen Ibis, der med tiden 67.33 længe lå i spidsen af klassen.

Der er med 10 fejlfrie runder fra dagens 1. afdeling, lagt i kakkelovnen til et brag af en finale imorgen aften i seniormesterskabet.

Find resultatet for seniormesterskabets første afdeling her

Husk at vi hos Zibrasport streamer fra stævnet på Vilhelmsborg hele dagen lørdag og hele dagen søndag. Vores Premium-medlemmer kan se med gratis både LIVE og efterfølgende i arkiv (Premium koster 49,- kr. pr. md.), mens ikke-medlemmer kan købe Pay Per View til 129,- kr. (kun live – ikke arkiv).

Kom til streaming her