Skip to main content

Auktion under DM i dressur: Se følkollektionen her

17 føl skal under hammeren, når Helgstrand er vært for en auktion lørdag aften i forbindelse med DM i dressur.
| admin

Under DM i dressur afholder Helgstrand en eksklusiv følauktion udelukkende med afkom efter hingste fra Helgstrand og Schockemöhle.

Det erfarne auktionshold har håndplukket en samling af 17 føl, der stammer fra nogle af de stærkeste præstationslinjer og udbydes udelukkende til salg:

Den 4. juni kl. 19:30

Helgstrand er glade for at kunne præsentere føl med enestående stamtavler og bemærkelsesværdig bevægelse, hvilket potentielt gør dem til fremtidige stjerner på dressur- eller licensbanerne. Hingste som Revolution, Vitalis, Franklin, My Vitality, Valverde, Dynamic Dream og Iron er blot nogle få at nævne blandt de bedste hingste, der optræder i denne topdressurkollektion.

Se kollektionen her

Afgiv bud pr telefon

Har du lyst til at byde på din favorit over telefonen, bedes du tilmelde dig ved at sende en e-mail til Per Jensen på per@helgstranddressage.dk senest fredag ​​den 3. juni.

Spørgsmål

Tøv ikke med at kontakte Esben Møller på +45 52 24 85 15 eller esben@helgstranddressage.dk, hvis du har spørgsmål.

Gratis adgang for publikum

Der er masser at se på ved Helgstrand Event med Danmarksmesterskab i dressur 2022 Præsenteret af Mustang Trailer. Sideløbende med mesterskabsklasserne er der også 2. kvalifikation af Bundgaard Byg x Trolle Cup, UVM-udvælgelse klasser og enkelte nationale klasser. Der gratis adgang for publikum alle dage, og du kan læse meget mere på Helgstrand Events hjemmeside.

Se det hele hjemmefra

Har du ikke mulighed for at tage turen til Uggerhalne, så kan du se det hele på Zibrasport Equest. Vi streamer alle klasser, alle dage – inkl auktionen. Premium Medlemmer har naturligvis fri adgang til streamen og videoarkiv, mens alle andre kan købe pay pr view til 199 kr.

Vi har naturligvis også journalister på stedet, og de er klar til at lave spændende historier og vinderinterviews. Så hold øje med både hjemmeside og Facebook.

Se med LIVE her

Læs meget mere om DM i dressur og se videoer fra tidligere år.