Skip to main content

Billetsalget er sat på standby

Grundet usikkerhed omkring fase 4 genåbningen i forbindelse med Covid-19, sættes billetsalget til Equitour Denmark nu på standby.
| admin

Equitour har meldt ud, at de midlertidig har stoppet billetsalget.

D. 12. august forventes der at komme en officiel udmelding, om hvorvidt der foretages ændringer i restriktionerne for større forsamlinger mm. 

Hvis forsamlingsforbuddet forbliver det samme, som på nuværende tidspunkt eller der åbnes op for større forsamlinger, vil billetsalget eventuelt blive åbnet gradvist igen. 

I tilfælde af, at restriktionerne strammes yderligere, vil det blive vurderet hvorvidt de allerede købte billetter kan anvendes. Hvis dette ikke er tilfældet, vil billetterne naturligvis bliver refunderet.

Vi håber som minimum på status quo, således at vi kan afvikle et fantastisk stævne for jer, som allerede har købt billetter til d. 5. og 6. september. 

Vi vil selvfølgelig holde jer opdateret på vores hjemmeside og sociale medier, men der vil først være en officiel udmelding efter d. 12. august. Vi håber derfor, at alle vil væbne sig med tålmodighed indtil da.

Pressemeddelelse

Zibrasport Equest streamer