Skip to main content

Astrid Gemal nomineret til Årets Træner af Team Danmark!

Landstræner for dansk paradressur Astrid Gemal er nomineret til Team Danmark og Salling Group prisen som ’Årets træner 2022’
| admin

Det har været et helt forrygende år for dansk paradressur med fire VM-guldmedaljer, en VM-holdsølvmedalje og fire kvotepladser til de Paralympiske Lege i Paris har 2022. I spidsen for den sportslige succes står landstræner Astrid Gemal, der hver dag dedikerer sin tid og talent til at hjælpe rytterne.

“Uanset om det handler om at forblive i verdenseliten eller at finde vej derop, så kræver det et enormt stykke arbejde af hele holdet bag atleten – Og helt centralt for det arbejde står TRÆNERNE. Team Danmark og Salling Group er stolte over at uddele prisen som ’Årets træner 2022’. En pris, der hylder de mennesker, der hver eneste dag dedikerer deres tid og talent til at hjælpe vores dygtige atleter frem til sportslig succes. Uden dygtige trænere, ingen store resultater.” Kan man læse på Team Danmarks Facebookside.

De tre nominerede til Team Danmark og Salling Groups trænerpris 2022 er:

  • Lars Christensen, tennistræner for Holger Rune
  • Astrid Gemal, landstræner i paradressur
  • Piotr Wojewski, landstræner for Anne-Marie Rindom og resten af sejlkategorien

”En god træner skal lede, inspirere og samarbejde. For vejen til medaljeskamlerne kan ingen atleter opnå alene. Vi er enormt stolte over at få lov til at fremhæve de mange dygtige trænere, som dette land råder over. Trænerne yder en enorm indsats for dansk elitesport, både for de enkelte stjerner, men også de unge talenter og de respektive elitesportsmiljøer. Normalt står trænerne i baggrunden, mens atleterne bliver hyldet for store præstationer. Men her er det tid til at få trænerne frem i lyset og få understreget vigtigheden af deres profession.” Peter Fabrin Adm. direktør, Team Danmark.

Vinderes kåres den 7. januar 2023 til ‘SPORT 2022’, der holdes i Herning og vises på DR1