Skip to main content

Blogspot: Stilhed før stormen

Når du er længst nede, finder du ud af, hvem der er dine rigtige venner og følgere. Med skader og en stram økonomi og nogle få mennesker, som har styret dit hesteliv, så har mit liv tit været ude på ekstrem dybt vand.
| admin

“De som vil HESTE – elsker heste – kæmper stadig en brav kamp i hestesporten, hvor hvidvaskning og dyrplageri stadig eksisterer. Underbetaling og udnyttelse både i toppen og i bredden. De kloge hestemennesker gemmer sig på Facebook bag skærmen. Den rige udnytter den mindre rige. Den svage står timer i ridehallen og lader sig hundse af dominerende forældre eller ponypiger med talerøret på og hjertet det forkerte sted. Hvor alle går rundt med skyklapper på, fordi de ikke vil være frontkæmpere i en sag, som de ikke mener er deres sag at kæmpe. Ingen taler til hinanden ansigt til ansigt. DET er vores alles kamp at KÆMPE for HESTENE, fordi det er os alle, som ikke får lov at ride på HEST, hvis medierne først filmer de rigtige steder. “

Læs også: Blogspot: Hestebranchen er lyserød og lugter af lort

Sådan indleder Georgia Timmermann sit seneste blogindlæg på Riders NOTEBOOK.

For det kræver, blod, sved og tårer at drive en selvstændig forretning. Men det er det hele værd, når tingene går op i en højere enhed. Georgia er ikke i tvivl om at 2022 har lært hende en masse, og målene for 2023 står lysende klart.

Læs hele blogindlægget her.