Skip to main content

Clinic med Alizée Froment i Herning

Franske Alizée Froment kommer til Herning og afholder både clinic samt optræder i Show Night. Du kan se begge dele på Zibrasport Equest.
| admin

Fra Grand Prix til Liberty Work

Alizée Froment kommer fra Frankrig og har været en del af rideverdenen hele hendes liv – både som succesfuld dressurrytter på internationalt Grand Prix plan, og som landstræner for de franske pony dressurryttere.

Siden 2009 har hun delt sin filosofi “Liberty Work”, hvor hun demonstrerer at selv de mest tekniske dressurøvelser kan udføres kun med et reb om halsen på hesten.

Spændende clinic

Fredag d. 12 August afholder Alizée en spændende clinic ved ECCO FEI World Championships i Herning. “A path towards liberty work” giver tilskuere og seere et unikt og interessant indblik i Alizée’s verden med Liberty Work.

Du kan også opleve Alizée optræde med sine heste til Show Night præsenteret af Mustang lørdag d. 13 August.

Køb billet

For at se Alizée og alle de andre fantastiske side events til Herning2022, skal du bruge en Equipark billet eller en Stutteri Ask Stadium billet. Se mere information om Equipark billetten her

Se med på Zibrasport Equest

Er du ikke i Herning, så kan du se med fra både Alizées clinic og Show Night på Zibrasport Eqeust. Vi streamer alle ‘Non championship’ CSI og CDI klasser – samt mange af de spændende sideevents.

Du kan købe pay pr view adgang til 300 kr. (gælder fra 5-14. august og kun LIVE)
Er du Premium Medlem, får du adgang til det hele for 150 kr (+ adgang til video on demand/videoarkiv)

Se hele vores program og få mere info her