Skip to main content

Blue Hors inviterer til internationalt stævne

For fjerde år i træk er Blue Hors vært for et internationalt parastævne i marts måned, og man håber at tiltrække topryttere fra flere nationer.
| admin

Dansk Paradressur står stærkt med fremadstormende paraatleter, der rydder bordet ved snart sagt alle store internationale stævner de deltager i. Det tiltrækker sig interesse over hele kloden og i Danmark har Parasport sikret sig en markant position i befolkningens bevidsthed. Som kronen på værket blev Tobias Thorning Jørgensen nomineret til Årets Sportsnavn i 2022, som kulminerede i tildelingen af den prestigefyldte Kulturministerens Parasportspris. 

Læs også: Guld-Tobias tog pris ved Sport 2022

Som en stærk paradressurnation bliver CPEDI-stævnet på Blue Hors en naturlig forlængelse af det danske paradressurår.

Og når dørene igen slås op hos Blue Hors ved Randbøldal 17.-19. marts, er målet, at det bliver med deltagelse af de bedste paradressurryttere i verden. 

Vejle Kommune har siden Blue Hors for første gang slog dørene op for Blue Hors PARA i 2018 støttet op om samarbejdet med Parasport Danmark, og med stævnet i marts er det således fjerde gang, at Vejle Kommune, Blue Hors og Parasport Danmark kan byde velkommen til et parasportevent af international karakter.

”De danske paradressurryttere er en stor inspiration for alle unge mennesker her i landet, der er seriøse med deres idræt. Derfor er vi i Vejle Kommune både glade og stolte over, at vi igen i år sammen med Blue Hors ligger scene til det internationale paradressurstævne,” siger Dan Arnløv Jørgensen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget i Vejle Kommune.

– Det er fantastisk, at Blue Hors for fjerde år stiller deres fantastiske rammer til rådighed for et internationalt paradressurstævne. Det har stor betydning for vores dygtige paradressurryttere at kunne konkurrere på højeste niveau også på hjemmebane, og stævnet er kronen på værket i vores langvarige og gode samarbejde med Vejle Kommune og Blue Hors, siger John Petersson, formand for Parasport Danmark.

Kilde: pressemeddelelse