Skip to main content

Britt Carlsen bliver en del af Zibrasport Equest

Britt Carlsen, der er en af Danmarks mest erfarne ridesportsjournalister, bliver fra 1. februar 2021 en del af teamet bag Zibrasport Equest – ridesportens digitale community. Hun kommer fra en stilling som redaktør på magasinet Ridehesten, hvor hun gennem mere end 25 år har dækket ridesport og avl i både ind- og udland.
| admin

Stor kapacitet
Fra 1. februar bliver Britt en del af redaktionen, hvor hun skal laver masser af spændende content og være med til at udvikle koncepter til Zibrasport Equest. Britt har gennem årene arbejdet i alle grene af hesteverdenen, og karrieren har også bragt hende til alle de store mesterskaber som OL, VM, EM og UVM, samt poster som pressechef ved bl.a. EM 2013, World Cups og Dansk Varmblods Hingstekåring. Og det er netop den erfaring, som nu skal i spil hos Zibrasport Equest. 

– Vi er så glade for, at Britt har sagt ja til at blive en del vores team. Britt er nok en af de personer, der har det største netværk og finger på pulsen i ridesporten, og jeg er overbevist om, at det kommer til at kunne ses i den brede vifte af content og muligheder, vi tilbyder vores brugere. Britts store erfaring fra de store internationale events kommer også til at styrke Zibrasports internationale profil samt det digitale univers, som vi skal skabe omkring VM i Herning i 2022. På vegne af både bestyrelsen og vores redaktionelle team kan jeg kun sige, at vi glæder os rigtig meget til at få Britt om bord, siger Rikke Højgaard, ansvarshavende chefredaktør på Zibrasport Equest.

Digitalt og internationalt udsyn 
Britt Carlsen har med sin lange karriere prøvet kræfter med en bred vifte af journalistiske gerner på tværs af alle grene af ridesporten, og nu står hun over for næste skridt i en spændende karriere.

– Efter godt 25 års ansættelse er det klart, at Ridehesten er blevet en del af mit dna. Jobbet på magasinet har været en stor del af mit liv. Men efter 25 år med magasinproduktion, glæder jeg mit til at tage fat på et nyt kapitel, hvor jeg skal arbejde mere digitalt og video-baseret, være med til at udvikle nye ridesportskoncepter, arbejde på tværs af både store events, avl og elite samt have fokus på den brede ridesport, siger Britt Carlsen. 

Om Zibrasport Equest
Zibrasport Equest er ridesportens digitale community, hvor alle der elsker heste og ridesport kan få faglig viden, komme tæt på stjernerne og ikke mindst se og læse masser om ridning. Som Premium medlem får du bl.a. streaming fra de største stævner og specialevents i Danmark, masser af interviews, tips & tricks og inspiration til din egen ridning, adgang til et stort arkiv og mulighed for at købe videoklip. Og vi har mange flere tilbud og digitale muligheder på vej. Se mere på www.zibrasportequest.com.

Zibrasport Equest bliver Medie- og Innovationspartner på 4-dobbelt VM i ridesport 2022 https://zibrasportequest.com/da/2020/11/zibrasport-equest-bliver-medie-og-innovationspartner-paa-4-dobbelt-vm-i-ridesport-2022/