Skip to main content

Bruttogrupper og sportsplaner for dressurrytterne er på plads

I 2023 introduceres en senior-perspektivgruppe som supplement til A- og B-grupperne. Baggrunden er en glædelig erkendelse af, at der i løbet af 2022 har vist sig at være en tiltagende større gruppe af ryttere på heste med potentiale til, på sigt, at kunne kandidere til en plads i B-gruppen for seniorer.
| admin

På baggrund af evalueringer af stævneåret 2022 og observationer ved blandt andet B-stævner, turneringer, mesterskaber og træningssamlinger, er bruttogrupperne for hhv. Pony, junior,ungrytter, U25 & seniorer nu sammensat, og Sportsplanerne 2023 med aktivitets- og stævneplaner ligger klar, skriver DRF

Anne-Mette Binder udtaler

”I 2023 introduceres en senior-perspektivgruppe som supplement til A- og B-grupperne. Baggrunden er en glædelig erkendelse af, at der i løbet af 2022 har vist sig at være en tiltagende større gruppe af ryttere på heste med potentiale til, på sigt, at kunne kandidere til en plads i B-gruppen for seniorer. Dem vil vi gerne anerkende og motivere til fortsat at udvikle sig sammen med deres heste. 2022 blev på alle måder et helt særligt og uforglemmeligt mesterskabsår med unikke indsatser fra både pony-, junior-, ungrytter-, U25- og seniorlandsholdene. Tak til alle ryttere, deres familier, hesteejere, personlige trænere, grooms, landstrænere & holdledere samt støtteforeningerne Ponydressur.dk, Ungdomsdressur.dk og Dressurens Venner, for et fantastisk engagement i dansk elite-dressur, og på gensyn til nye fælles oplevelser i året der kommer.” udtaler Anne-Mette Binder, elitesportschef dressur.

Læs også: Riders Corner with Anne-Mette Binder – Herning 2022

De opdaterede bruttogrupper i dressur for seniorer kan ses herunder:

Bruttogruppen – senior

A-gruppe senior
Andreas Helgstrand
Anna Kasprzak
Carina Cassøe Krüth
Cathrine Laudrup-Dufour
Charlotte Heering
Daniel Bachmann Andersen
Lone Bang Zindorf
Nanna Skodborg Merrald
B-gruppe senior
Anna Zibrandtsen
Anne-Marie Hosbond
Joachim Thomsen
Kenneth Damgaard
Marianne Helgstrand
Nadja Aaboe Sloth
Perspektivgruppe senior
Anne Sofie Aaen
Karoline Louise Skøt
Michala Damm-Frydenberg
Rikke Dupont
Sanne Henningsen
Trine Mittag

Kilde: DRF