Skip to main content

Cathrine Laudrup-Dufour klar til at møde verdenstoppen

Verdens nummer et Jessica von Bredow-Werndl og verdens nummer to Cathrine Laudrup-Dufour er begge klar til start i Lövsta Top 10 Dressur i Sverige, forlyder det fra arrangørerne.
| admin

Tyske Jessica von Bredow-Werndl var næsten uovervindelig i 2021 og vandt blandt andet dobbelt OL-guld og tredobbelt EM-guld. Hun er også regerende mester i Top 10 dressur. Nu er hun på vej tilbage til konkurrencebanerne efter at have fået sit andet barn og Lövsta Top 10 Dressur er et oplagt mål.

Læs også: Tyske stjerner til kamp for retfærdighed efter barsel

”Jeg elsker Sverige og det fantastiske publikum på Friends Arena, fastslog hun sidst, hun var i Stockholm.

Den danske publikumsfavorit Cathrine Laudrup-Dufour, der er både anden og tredje på verdensranglisten med to forskellige heste, er også klar til Lövsta Top 10 Dressage med Bohemian. Laudrup-Dufour kommer fra et utroligt succesfuldt år med både VM-guld for hold og to VM-sølv individuelt i Herning. Hun har tidligere også vundet Top 10 Dressur. I 2019 kom hun på toppen af podiet i Friends.

”Jeg synes, det er den bedste konkurrence i verden. Stemningen i arenaen er helt fantastisk, det føles næsten som at ride på hjemmebane,” sagde hun dengang.

Sidste år blev det til sejr til Jessica von Bredow-Werndl foran de to stærke danske ryttere Cathrine Laudrup-Dufour og Carina Cassøe Krüth.

Tre chancer for at se toprytterne

Allerede fredag den 25. november er der mulighed for at se rytterne i Lövsta Top 10 Dressur, når der er åben træning i arenaen. Træningen kommenteres af Pether Markne og Henrik Johnsson, som guider publikum gennem sessionen. Så venter FEI Grand Prix lørdag den 26. november og den sidste og afgørende kür finale, Lövsta Top 10 Dressage FEI Grand Prix Kür, søndag den 27. november.

Arrangørens hjemmeside

Kilde: pressemeddelelse