Skip to main content

Portræt af Emil Hallundbæk

Copenhagen Talents har lavet et fint portræt af springrytter Emil Hallundbæk. Du kan se det hele nedenfor.
| admin

Copenhagen Talents laver portrætvideoer af lovende talenter fra Storkøbenhavn inden for industrier som sport, kultur og forretning. På listen over talenter finder man blandt andet Tennisspiller Holger Rune, Ishockeyspiller Kasper Larsen – og nu også springrytter Emil Hallundbæk.

Den berømte OL-billet

23-årige Emil Hallundbæk kom på alles læber i 2019, da han red en OL-billet i springning hjem til Danmark. Tokyo 2021 bliver første gang siden 2004, at en springrytter skal repræsenterer Danmark ved OL, og det er stort for springsporten herhjemme. I portrættet fortæller Emil, at han selvfølgelig håber på, at det bliver ham, der får den eftertragtede billet.

Chalisco – en verdenshest

I portrættet kommer Emil også ind på det at flytte til Belgien for at forfølge sin drøm om at blive en af de bedste i sporten, og han fortæller også om sin tophest Chalisco, som han har redet i 6 år.
“Chalisco er en ideel springhest, og han fortjener at gå sådan et mesterskab (OL red.)… Jeg elsker den hest, den har gjort alt for mig!” Slår den unge springrytter fast.