Skip to main content

3. plads til Daniel i Hagen

Daniel Bachmann Andersen og Marshall-Bell kom ind på 3. pladsen i den 4* Grand Prix i Hagen efter en hollandsk og tysk rytter.
| admin

Daniel Bachmann Andersen og Marshall-Bell var på det bronzevindende hold ved EM i Hagen sidste eftersommer. Nu er de tilbage igen efter vintertræningen til start ved Horses & Dreams i Hagen, i den 4-stjernede Grand Prix, som kvalificerer rytterne til lørdag aftens Grand Prix Kür.

Daniel og Marshall-Bell e. Blue Hors Don Romantic opnåede en tredjeplads med 76,261% Der var flere 9-taller for parrets sikre, korrekte piaffe og fine overgange. Klassen blev vundet af den hollandske rytter Dinja van Lire og avlshingsten Hermès der opnåede 77,913% nogen kan måske huske, at samme par ikke kunne finde melodien sammen i deres kür i Doha tidligere på året. Dengang sagde hun: “Nogle gange vinder du, nogle gange taber du BIG TIME! I dag blev det til sejr til parret foran den tyske rytter Frederic Wanderes og Duke of Britain FRH med 77,239% Altså tæt kamp om topplaceringen, og den engleske landsholdsrytter Charlotte Fry befandt sig på 4. pladsen med Dark Legend med 75,544%

Charlotte Heering og Bufranco. www.sportfotos-lafrentz.de/Stefan Lafrentz

Charlotte Heering og Bufranco opnåede 70,652% – blot et mulehår fra en placering i klassen. Parret sluttede på 11.pladsen. Kürklassen rides sent, fra kl. 21.30 lørdag aften.

Den tyske landsholdsrytter Sönke Rohtenberger havde en god dag i Hagen i dag. På den danske varmblodshest Fendi e. Franklin opdrættet af Danish Derby Horse Shows Aps, sejrede han i den præstigefyldte kvalifikation til Louisdor Preis – en klasse for kommende Grand Prix-heste med 77,079%

Start- og resultatlister