Skip to main content

I dag er vi #aktivesammenhverforsig

Torsdag gælder det ridesportens fælles aktivitetsdag, hvor Dansk Ride Forbund og Trolle Company har skabt #aktivesammenhverforsig, der har til formål at samle penge ind til elevskolerne. Ligesom mange andre har netop klubberne været under hårdt pres i Coronakrisen.
| admin

Ridesportens fælles aktivitetsdag løber af stablen i dag fra kl. 8 til 20, hvor alle, der har lyst til at være en del af fællesskabet og samtidig vil hjælpe med at støtte op om elevskoler, kan deltage i arrangementet.

– Da Corona jo forhindrer os i at mødes og være aktive sammen, deltager man i aktivitetsdagen ved at dyrke lige akkurat den aktivitet, man har lyst til (f.eks. ridning, løb, cykling, gåtur med hunden, kæphesteridning mm. – kun fantasien sætter grænser). Tanken er, at man deler et billede af sig selv/sin aktivitet på Instagram under hashtagget #aktivesammenhverforsig, og på den måde kan vi alle følge med i hinandens aktiviteter og heppe på hinanden, selvom vi er hver for sig, lyder det fra arrangørerne bag, DRF og Trolle Company.

– Overskud fra salg af t-shirts samt alle sponsorater og donationer samles i én stor pulje, som herefter fordeles ligeligt mellem DRFs 13 distrikter. Herefter kan alle DRFs klubber, som driver elevskole, søge midler fra distriktets pulje. Midlerne kan søges til investeringer i elevskolen, herunder f.eks. indkøb af elevskoleheste, springmateriel, osv., og der kan altså ikke søges om midler til normal drift. For at sikre en så stor effekt som muligt for de klubber, der ender med at modtage støtte, kan der søges om beløb mellem 5.000-30.000 kr. pr. klub, lyder det endvidere.

Deltag gerne
Og du kan stadig nå at være med:

Tag din #aktivesammenhverforsig t-shirt på (hvis du har købt sådan én)

Lav noget aktivt (alt er tilladt