Skip to main content

Daniel Bachmann triumferede i Tyskland

Sammen med den kun otteårige Marshall-Bell har Daniel Bachmann Andersen taget turen til Tyskland for at deltage i Louisdor-Preis. Og indtil videre er det gået ret godt for ekvipagen.
| admin

Selv om Daniel Bachmann Andersen ikke længere er tilknyttet Blue Hors, mangler han ikke hestemateriale, der kan begå sig på internationalt niveau.

Det satte den 30-årige rytter en fed streg under, da han torsdag aften stillede til start i Louisdor-Preis, et stævne for særligt talentfulde, unge heste.

Daniel sad i sadlen på den kun otteårige Marshall-Bell, en vallak han debuterede på i august i forbindelse med landsstævnet på Vilhelmsborg. Dengang scorede parret 73,290 procent i Intermediaire II.

Og nu har parret så også haft deres internationale debut med stor succes. Torsdag aften sejrede parret i Intermediaire II i Oldenburg, hvor Louisdor-Preis løber af stablen denne weekend. De fem dommere gav Daniel og Marshall 71,568 procent, hvilket var nok til sejren foran de otte andre ekvipager.

Finalen i turneringen finder sted i Frankfurt fra 17. til 20. December 2020.

Se et klip fra ridtet herunder:

I vores aktuelle serie med netop Daniel Bachmann Andersen kan du få et indblik i hans hverdag som selvstændig dressurrytter:

Walk and Talk med Daniel Bachmann Andersen

Daniel og Tiril – par privat og professionelt

Og flere afsnit følger i løbet af de kommende uger.