Skip to main content

Vil du gerne til UVM i Ermelo?

Dansk Varmblod har nu fastsat datoer for udtagelse af unge dressurheste til UVM i Ermelo til september.
| admin

Det eftertragtede verdensmesterskab for unge dressurheste er, efter en afstikker til Verden i Tyskland, tilbage i Ermelo Holland, og mesterskabet for de 5-, 6- og 7-årige heste finder sted fra den 8. – 11. september.

For at komme i betragtning til verdensmesterskaberne i Ermelo skal man deltage i udtagelsesklasser, der er åbne for heste registreret i dansk Varmblod og Trakehner Avlsforbundet i Danmark.

Første udtagelse afholdes torsdag den 2. juni og fredag den 3. juni 2022 i forbindelse med DM i dressur, som afholdes hos Helgstrand Dressage, Uggerhalne. Den første dag (torsdag) rides det alderssvarende indledende FEI-program. Anden dag (fredag) rides det alderssvarende FEI-finaleprogram.

Tilmeldte ekvipager skal ride/fremvises begge dage. På anden-dagen (fredag) udtages en bruttotrup i hver aldersgruppe. Bruttotruppen offentliggøres samme dag og skal ride igen ved anden udtagelse

Den anden udtagelse afholdes tirsdag den 19. og onsdag den 20. juli 2022 på Vilhelmsborg, hvor de udtagne heste (bruttotruppen) skal ride samme programmer som ved første udtagelse.

Til udtagelsesstævnerne vil ekvipagerne blive bedømt af dommerne Gunilla Nyman og Birthe Lyder Nielsen samt berider Dennis Fisker. Udtagelsesklasserne er ikke pønalitetsgivende, og der vil ikke være præmieoverrækkelse.

I kan læse kriterier for deltagelse HER 

I kan tilmelde jer HER