Skip to main content

Daniel sad på 11 heste første gang: Det var en fornøjelse!

EM-rytter Daniel Bachmann Andersen er testrytter ved Dansk Varmblods Unghestechampionet, han har siddet på 11 fremmede 5-års heste i Boxen i Herning, mens han har givet sine bemærkninger til det, han har følt undervejs.
| admin

Daniel Bachmann Andersen var testrytter på dressurhestene i Unghestechampionatet for to år siden. Nu er han tilbage i sadlen på de 5-årige finaleheste, og han var godt tilpas efter første heat afviklet i Jyske Bank Boxen lørdag formiddag under Dansk Varmblods Hingstekåring show og sport.

”De var virkelig fine og overraskende gode og godt forberedt,” indleder Daniel Bachmann Andersen, overraskende, fordi det for 2 år siden var lidt hårdt at ride hesten, men samme indtryk har han overhovedet ikke i år. Han var ovenud begejstret for Victoria E. Vallentins Lyngbjergs St. Paris e. Blue Hors St. Schufro (opdr. Bente Børjesson).

Om den siger han: ” St. Schufro’en var en fornøjelse!” Han gav hoppen 10 for ridelighed og kapacitet, og parret er nu i spidsen for Unghestechampionatet inden søndag formiddag, hvor Daniel igen skal teste de resternde 13 heste i championatet.

Daniel Bachmann Andersen var rigtig god til at forklare baggrunden for sin karaktergivning. Foto: Kee Frandsen

Set dem for første gang

Daniel har bevidst valgt ikke at sidde og se hestene de foregående dage, hvor de har været redet af deres egen rytter. Han har heller ikke set resultaterne. ”Jeg har ikke noget indtryk af dem overhovedet, så jeg har fået at vide, jeg har ligget lidt anderledes end dommerne på nogle af hesten,” fortæller han. Josefine Hoffmann har for kort tid siden overtaget den dejlige guldmedaljehoppe Roxette e. Revolution (opdr. Stutteri Sorgenfri), og i dag fik de hhv. 8 og 9 fra Daniel. Hør Josefine fortælle om hesten, da hun var i studiet til interview i Riders Corner. Riders Corner onsdag – Zibrasport Equest

Daniel Bachmann Andersen og Josefine Hoffmann, som overlader Roxette til testrytteren. Foto: Kee Frandsen

Og i eftermiddag kommer Daniel Bachmann Andersen i studiet i Riders Corner – følg med her på sitet.

Start- og resultatlister