Skip to main content

Dansk sejrstogt i Frankrig

Nanna Skodborg Merrald og Anne Troensegaard repræsenterede Danmark på flotteste vis ved weekendens CDI-stævne i Le Mans.
| admin

Dannebrog gik til tops igen og igen, da Le Mans i weekenden var vært for et CDI-stævne.

Anne Troensegaard havde medbragt Kipling, og Nanna Skodborg Merrald stillede til start på Blue Hors Znickers, Blue Hors Zatchmo og Gørklintgaards Quater Boy.

Fem sejre til Nanna

På Blue Hors Zatchmo, der er efter Blue Hors Zack/ Donnerhall, lagde hun ud med at vinde den trestjernede Grand Prix med intet mindre end 75.456 %.

I Grand Prix Special blev det ligeledes til en førsteplads med en score på 75.391 % på den 13-årige hest.

Blue Hors Znickers, der også har Zack som far, ville ikke stå tilbage for Zatchmo. Intermedaire I blev vundet af ekvipagen med over 73 %, Prix St. George vandt de med 73,353% og prikken over i’et blev deres kür, som dommerne belønnede med imponerende 78,365% og en førsteplads. Dermed kunne Znickers prale af et vaskeægte hattrick.

Nanna debuterede desuden i Grand Prix Kür på Quater Boy – og det gik ret godt for det etablerede par. De hev en fjerdeplads hjem.

“Debut i Grand Prix Kür til den lille røde stjerne. Så stolt over Quater Boy, som gik 74,5% og hev i 4. Plads hjem i et super stærkt felt i dag i Le Mans,” lød det fra Nanna på Instagram efter sit ridt.

International debut

Nanna fik dog kamp til stregen af en anden dansker i bl.a. Grand Prix küren. Anne Troensegaard og Kipling red et flot program, hvilket resultatet også afspejlede; 76.250 % og en førsteplads foran bl.a. Semmieke Rothenberger.

Derudover kunne Anne også glæde sig over en fjerdeplads i Grand Prix med 72.282 %.