Skip to main content

Sheena sluttede karrieren med DM-sejr

Vallensbæk Ridecenter har i weekenden dannet rammen om DM i voltigering, og mesterskabet for kvinder gik ikke uventet til VM-bronzevinderen fra Herning, Sheena Bendixen.
| admin

Fredag aften blev der sagt tak til Sheena Bendixen og holdet bag hende ved en hyggelig reception i forbindelse med afviklingen af DM i voltigering. Sheena har valgt at slutte sin aktive karriere med deltagelse i Danmarksmesterskaberne, og det blev da også til en sikker sejr.

Sheena Bendixen og longeføre Lasse Kristensen sammen med Klintholms Ramstein leverede et mesterskab til ialt 8,33 points.
Sølvmedaljen gik til Nanna Trab Christensen og longeføre Pia Sørensen med hesten Boston, de opnåede 7,355 points mens bronze gik til Iben Dines Pedersen og longeføre Hanne Haagen Hansen med hesten Husbjergs Tabita og en score på 7,103.

Agria DRF mester for children blev vundet af Esther Bech Rasmussen. Foto: Lene Moresco

I Agria DRF-mesterskab for juniorer gik guldmedaljen til Wilma Baden Askbo og longeføre Maria Rasmussen med hesten Turbo af Kloster. Sølvmedaljen gik til Josephine Vedel Søndergaard Nielsen og longeføre Hanne Haagen Hansen med hesten Højvangs Lansiana, mens bronzemedaljen gik til Julie Broeng Christensen og longeføre Allan Laudrup med hesten Bebdorff’s Pilgrim.

Agria DRF-mesterskab for children blev vundet af Esther Bech Rasmussen med longeføre Maria Rasmussen og igen var det Turbo af Kloster, som førte en voltigør til guldmedalje. Sølvmedaljen gik til Josefine Egelund og longeføre Allan Laudrup med hesten Hornbeck’s Crixus, mens Ester Møgelvang Søndergaard tog bronzemedaljen, og igen denne gang med longeføre Hanne Haagen Hansen med hesten Højvangs Lansiana.

Bedste gruppe blev gruppen Skibby I. Foto: Lene Moresco

Skibby 1 vandt Agria DRF-mesterskabet for senior grupper, mens Team Dahlia fik sølv.

Se resultatet HER

Der blev taget afsked med Sheena Bendixen ved en reception sammen med longeføre Lasse Kristensen og hestepasser Julie Fog-Møller. Foto: Lene Moresco