Skip to main content

Danskerne gjorde god figur ved VM i springning

Det danske springlandshold kom desværre ikke videre i holdkonkurrencen ved VM, men det lykkedes alligevel 3 af 4 at komme med videre til 3. runde af den individuelle konkurrence. Efter nogle virkelig gode forsøg stoppede eventyret for de 3 danskere, der hver især har gjort en rigtig god figur ved dette mesterskab. Andreas Schou og […]
| admin

Det danske springlandshold kom desværre ikke videre i holdkonkurrencen ved VM, men det lykkedes alligevel 3 af 4 at komme med videre til 3. runde af den individuelle konkurrence.

Efter nogle virkelig gode forsøg stoppede eventyret for de 3 danskere, der hver især har gjort en rigtig god figur ved dette mesterskab. Andreas Schou og Darc de Lux kom tættest på den individuelle finale, der afgøres blandt de 25 bedste equipager fra de foregående 3 runder. Parret slutter VM som nr. 32.

Lars Bak Andersen har på rekord tid fået gjort 10 årige Carl-Heinz B. klar til VM, og det var nok den sidste manglende rutine på dette niveau, der gjorde udfaldet på den store bane igår. De slutter mesterskabet med

Vi mødte de 3 danskere Lars Bak Andersen, Andreas Schou og Emil Hallundbæk efter deres gennemridninger af banen på Stutteri Ask stadium.