Skip to main content

Den dag Rikke blev væk

Det var en lørdag aften, en helt almindelig lørdag aften. Det regnede ikke. Det blæste ikke. Det var ikke varmt. Det var ikke koldt. Det var ikke mørkt – eller lyst. Altså så almindelig en dag, som nogen dag, nogensinde kunne blive. Men alligevel skete det… Rikke. Blev. Væk.
| admin

Hvor var Rikke? Og hvordan blev hun væk? Det var det helt store spørgsmål, alle stillede sig selv. For nok var Rikke hurtig som en ninja, men det var sjældent, at hun ligefrem bevægede sig med lysets hastighed.

Jeg så hende sidst med et glas rødvin i hånden, hun virkede glad og helt normal. Det var hendes 3. glas rødvin den aften, så fuldstændig efter bogen.

Rasmus, Rikkes husbond.

En eftersøgning blev sat igang. Der blev søgt oppe. Der blev søgt nede. Der blev ringet, og der blev sendt løbesedler ud. Nogle frygtede for Rikkes ve og vel, andre mente hun nok skulle klare sig. På Zibrasport holdt de sig til det sidste… For de vidste nok, at Rikke ikke var lige sådan at slippe af med.

Boxen kalder

Alt håb syntes ude, da der pludselig var lys i mørket. Eller håb i vinduet. Eller en sko begravet i haven. Nogen havde spottet Rikke, og det var ikke bare hvem som helst:

Det var meget mærkeligt. Jeg kom bare gående, og så så jeg denne kasse med ben. Det viste sig at være en savnet direktør for et ridesportsmedie. Jeg kan godt lide heste, men det med kassen, det forstår jeg ikke, sagde Kronprinsesse Mary.

Til alles kæmpe store lettelse – Rikke var ikke blevet væk. Rikke var i Boksen…eller Boxen, som hun selv efterfølgende forklarede. Med store evner kommer stort ansvar, så Rikke havde simpelthen taget sig den frihed, at lave sin egen personlige udgave af Jyske Bank Boxen, hvor hun sad og øvede sig i at filme Voltigering til det kommende VM. Alt var godt. Alle var glade. Og kassen blev smidt i papcontaineren, for ud over ridesport – var Rikke vild med affaldssortering.

Slut.

The end.