Skip to main content

Healthy Horse køber Hjoernely.dk

Med virkning fra den 5. oktober 2022 har Healthy Horse overtaget Hjoernely.dk, som gennem mere end 25 år har været et førende brand inden for livstilsprodukter og staldtilbehør til hestefolket.
| admin

Hjoernely.dk drives videre af Healthy Horse, med fokus på højt serviceniveau, stor faglig viden og høj kvalitet.

Healthy Horse har gennem længere periode søgt efter relevante nye forretningsområder inden for hesteområdet.

Stifteren og ejer af Hjoernely.dk. Claus Steen Hansen og jeg har haft en god relation gennem mange år – og derfor naturligt at gennemføre denne overtagelse i forbindelse med Claus Steen Hansens ønske om at gå på pension. Hjoernely.dk har store udviklingsmuligheder i markedet – og Healthy Horse vil både videreføre Hjoernely.dk og samtidigt videreudvikle virksomheden, siger direktør Sandie Bregnager Kjær, Healthy Horse.

Alle aktiviteter samles i løbet af oktober måned 2022 hos Healthy Horse, Skibby. Overtagelsen markeres ved en uformel reception hos Hjoernely.dk den 23/10 fra kl. 10-12, hvor der bliver lejlighed til at sige tak for denne gang, til Claus Steen Hansen og velkommen til Sandie Bregnager Kjær.

Healthy Horse konceptet blev startet i 2000 af Sandie Bregnager Kjær og Healthy Horse har siden med stor succes behandlet og trænet tusindvis af heste herunder ekvipager på landsholdsniveau.

Hjoernely.dk blev startet af Claus Steen Hansen, som gennem 25 år har været stolt leverandør af kvalitetsprodukter, service og professionel rådgivning til hestefolket.

Kilde: Pressemeddelelse