Skip to main content

D’Avie har fået fornemt selskab

Fodboldstjernen Thomas Müller og dressurrytteren Lisa Müller har netop tilføjet Imposantos til deres kollektion af avlshingste. Heriblandt er også D’avie.
| admin

I august 2020 offentliggjorde Helgstrand Dressage, at de havde solgt D’avie – efter Don Juan de Hus/Londonderry – til Grand Prix-rytteren Lisa og fodboldstjernen Thomas Müller.

Og nu fortæller det prominente par, at de har tilføjet endnu en stjerne til deres kollektion af avlshingste. Det drejer sig som den otteårige Imposantos efter Wynton/Krack C – hingsten har ikke skiftet ejer, men det er Lisa og Thomas, der har rettighederne til sælge sæd fra hingsten i Tyskland.

“Kære opdrættere, Vi har gode nyheder! Den hollandske stjernehingst Imposantos vil udelukkende være tilgængelig for tyske opdrættere gennem Gut Wettlkam og vores partnere fra Zuchthof Wadenspanner.”

Takket være en “Last-Minute Transfer” har vi nu tre verdensmesterskabsfinalister i vores katalog.

Gut Wettlkam

“At starte avlssæsonen med en sådan ekstraordinær hingstekollektion giver os stor glæde”, lyder det fra Thomas og Lisa Müller, der driver Gut Wettlkam sammen.

https://www.instagram.com/p/CK15W20J2wB/?utm_source=ig_web_copy_link

På parrets hjemmeside fremgår det, at Imposantos ikke får base på stutteriet i Tyskland, men bliver stående hos Hengststation Brinkman i Holland.