Skip to main content

De meste læste blogindlæg i januar

Hvor er alle hestepigerne, og hvordan arbejder du på at blive en bedre rytter? Bloggerne på Riders Notebook fortæller om deres hverdag med heste, og stiller samtidig spørgsmål til alle os der tænker og lever heste og ridesport. Vi har samlet de fem mest læste blogindlæg i januar nedenfor.
| admin

1: Hvor er alle hestepigerne? 

af Simone Hoppe

Simone efterlyser unge i sporten, som er motiverede og har lyst til at knokle på i stalden. Hun peger på flere tendenser som mulige årsager til, at hun har svært ved at finde god staldhjælp. Stort fokus på stævner er en ting, dyre og gode heste som førstegangshest en anden. Er de unge blevet dovne? Eller sætter de bare højere krav til deres arbejdsvilkår?
Læs blogindlægget her.

2: Queen of hyperflexion 

af Anne Søndergaard, Rockthepony

Skarpe holdninger og kontroversielle emner kan sætte følelserne i gang hos de fleste. Det kan nogle gange resultere i ophedede kommentarspor på sociale medier, hvor folk får ytret ting, de i det virkelige liv måske havde holdt for sig selv.

Anne Søndergaard skriver i indlægget her om offentlig udhængning på sociale medier og om sin tilgang til ridning. Har du også prøvet at blive hængt ud på nettet? Eller måske er snakken gået i krogene på din rideklub eller -skole?
Læs Anne historie her.

Anne søndergaaard – blogger hos Riders Notebook. Foto: Privat

3: 2021, vi reflekterer og stiller skarpt 

af Karina Josefsen

På trods af corona har 2021 været et travlt og spændende år for Karina Josefsen og Jørgen Hvenegaard på Lajgaarden. Sorger og glæder har fulgtes ad, som det har været tilfældet for mange af os, og Karina tager os i indlægget her på en rejse igennem avl, undervisning, og udsigterne for fremtiden.

4: Operation? Hvor langt skal vi gå? 

af Michelle Tovgaard

“Glæd jer til en lang smøre om, hvad det vil sige at have hest.” Sådan starter Michelle sit blogindlæg, der handler om hendes elskede hest Lansing. Lansing har været med til både DV’s hingstekåring og unghestechampionater med stor bravour. Blandt andet har han flere gange opnået 10 i ridelighed. Alligevel har Michelle haft problemer i ridningen, som har været enten til- eller aftagende efter diverse behandlings- eller træningsforsøg.

Mange dyrlægebesøg og undersøgelser for alverdens mulige skader og sygdomme, kom konklusionen. Kronisk irriteret gaffelbånd. Og hvordan fikser man så det? Er det straks mod aflivning, eller er operation en mulighed? Og hvad er forsvarligt overfor hesten? Læs hele historien og alle Michelles overvejelser – og find ud af, hvad hun endte med at gøre for Lansing.

5: Bliv bedre til at ride? 

af Georgia Timmermann

Vi har alle forskellige mål – og delmål for at nå dertil – med vores heste, udvikling og ridning. Kan målet være så “simpelt” som at blive bedre til at ride?

Sagtens – og det er tilfældet for Georgia Timmermann. I indlægget her reflekterer hun over, hvilke tiltag, mennesker og forudsætninger, det kræver at blive bedre til at ride, og så stiller hun spørgsmålet: Hvordan arbejder du på at blive en bedre rytter? Læs hele Georgias indlæg.

Har du noget på hjertet?

Vil du også gerne oprette din egen blog? Så kan du blive blogger hos Riders Notebook. Det er gratis at oprette sig, og alle kan blive bloggere. Læs mere her