Skip to main content

Dobbelt omspringning afgjorde mesterskab for kat. II

Klassen for pony kat. II udviklede sig særdeles spændende, og der måtte omspringning til om bronzemedaljen og derefter om guldet.
| admin

Hele 8 ryttere var fejlfrie efter lørdagens kvalifikation til indendørsmesterskabet for kat. II-ponyer. Som mesterskabet udviklede sig i finalerunden søndag eftermiddag, måtte der to omspringninger til for at afgøre medaljerne: en om bronze med fire ryttere og en om guldet mellem to ryttere.

Omspringning om bronze

Omspringningen om bronze blev vundet af Augusta Michaela Jungersen og Lough Key Dizzy Rascal, parret var alene om at springe fejlfrit og desuden var hun hurtigst. Malou Kastbjerg/Rossenhof’s Déja VU kom ind på fjerdepladsen efterfulgt af Laurids Haabendal/Tai Shady og Camilla Winther/Forrests Fame and Fortune.

Guldet på spil

To ryttere mødes i kampen om guld- og sølvmedaljerne: Jessica Holm Svensson og Sabrina Fair vandt sølv ved sommerens mesterskab, og den medalje stod hun også med om halsen på podiet hos Fredericia Spotsrideklub, hun fik et nedslag i omspringningen og overlod dermed guldet til Karoline Sloth Kjær og Lantau Lah-Di-Dah, som red en sikker, fejlfri og hurtig omspringning.

Start- og resultatlister

Husk Zibrasport Equest streamer fra mesterskabet i Fredericia Sportsrideklub.

Agria DRF Mesterskab for kat. II. Guld til Karoline Sloth Kjær, sølv til Jessica Holm Svensson og bronze til Augusta Michaela Jungersen. Foto: Palero Foto