Skip to main content

‘Dream Horse’ med Toni Colette kan nu ses på streamingtjenester

Den usandsynlige historie om en hest, der er opvokset i et kolonihavehus, men alligevel bliver en løbsvinder, kan nu ses på blandt andet Viaplay.
| admin

Endnu en film om en væddeløbshest tænker du måske, og ja, det er en film om væddeløbshest, men det er også meget mere end det Det er historien om en kvindes ambition om at avle og træne en hest i sin hjemby.

Golden Globe og Emmy-vinder Toni Colette spiller kvinden Jan Vokes, der føler, at hun mangler noget i sit liv efter, at børnene er rejst hjemmefra. Da hun overhører Howard Davies (Damien Lewis) fortælle om hans erfaringer med et syndikat for en væddeløbshest, får hun blod på tanden.

En utrolig ide der samler landsbyen

Jan får overtalt sine naboer og venner til at investere i hendes højtflyvende ide, og de skaber et syndikat, der senere skal resultere i hesten ’Dream Alliance’ (f. 2001). Gruppen har stort set ingen erfaring i forhold til hestesporten, men de har hjertet med, og imod alle odds viser Dream sig at være en hest, der kan matche de milliondyre fuldblodsheste på banen.

Dream er ikke kun folkets Champion, han formår også at ændre livet for beboerne i den lille landsby, og han er et levende bevis på at drømme er mulige, hvis man bare har mod til at følge dem.

Dream Horse kan lejes eller købes på diverse streamingtjenester (bl.a. Viaplay), og filmen er vurderet til 6,9 på IMDB.

Læs også: Dark Horse – dokumentaren om Dream Alliance