Skip to main content

Video: Planerne for Marshall-bell og Fanalino

Daniel Bachmann Andersen er godt på vej til toppen med sine to Grand Prix heste, Fanalino og Marshall-bell. I indslaget nedenfor fortæller Daniel om planerne for hestene, og hvordan han forbereder dem til den store sport.
| admin

Overraskende DM-bronze

Ved årets Equitour Denmark med DM i dressur havde Daniel Bachmann Andersen stor succes med sine forholdsvis nye Grand Prix heste. Med talentfulde Marshall-bell (e. Blue Hors Don Romantic) blev det til DM-bronze og med den ligeledes talentfulde Fanalino (e. Floriscount) blev det til sejr Grand Prix Special. Du kan se begge heste i DM Grand Prix i linket her.

Træne, træne, træne

I videoen nedenfor sætter Daniel ord på oplevelsen – samt redegør for hvordan de to heste skal blive stærkere og udvikle sig gennem målrettet træning og nøje planlagte stævner det næste års tid. Daniel ligger ikke skjul på at det helt store mål er VM 2022 i Herning, og at det vil være fantastisk at ride et VM på hjemmebane!

I et indslag fra sidste uge gjorde Daniel status efter et år som selvstændig i de flotte omgivelser på Kleppenhus ved Ebeltoft, og du kan også se alle vores spændende indslag fra Bachmann Dressage lige her