Skip to main content

Dressurhestene er fundet til UCH2023

Dansk Varmblods Egnethedstester i dressur er netop afsluttet og forbundet har sat navn på de 53 ekvipager, som er udtaget til Unghestechampionatet i Herning til marts.
| admin

Der har været overvældende stor interesse for at deltage i Dansk Varmblods Egnethedstester i år. Der er blevet afholdt 4 ordinære arrangementer hos hhv Riders Cup, Billund Sportsrideklub, Vilhelmsborg og Brønderslev Ridecenter. Interessen var så stor, at Dansk Varmblod i samarbejde med Kirstinelund Ridecenter afholdt en ekstraordinær egnethedstest torsdag den 24. november.

Læs også: Springhestene er fundet til UCH2023

Der er blevet vist ridning på virkelig højt niveau af de ialt 257 tilmeldte ekvipager. Dommerholdet bestående af Bjarne Nielsen og Vicky Nortvig har bedømt de flotte heste og velridende ryttere og efter den sidste egnethedstest, er de ekvipager nu fundet, som skal konkurrere til unghestechampionatet i Herning, der afholdes 8. – 12. marts 2023.

Der er udtaget ialt 53 ekvipager og 10 reserver. Højeste score opnåede Anne Mette Strandby og hoppen Valerie B (F: Revolution/M: Vika Stensvang) med en totalscore på hele 940 point med 9,5 for kapacitet og 9,5 for ridelighed og 10 for trav. Skarpt efterfulgt af Silje Bakken på Grevens Sirius (F: Secret/M: Bienna) med 910 point med 9,5 for ridelighed og 9,0 for kapacitet og 10 for galop. Dennis Fisker og Quinn G e. Quaterhit/Fassbinder kom ind på 3. pladsen med 890 points med 9 for ridelighed og kapacitet og 9 for trav og galop.

Læs også: Video: Bjarne Nielsen underviser Dennis på 4-års hest

Se listen over alle de udtagne samt reserver HER

Køb billetter til hingstekåringen HER

Kilde: Dansk Varmblod